Wednesday, July 25, 2012

service kereta awal pada musim perayaan





Salam Kawan-kawan semua,selamat  mengerjakan ibadah  berpuasa.rasanya dah 6 hari kita berpuasa  maknaye lagi tiga minggu lagi kita dah nak balik kampong,mungkin juga ada yang ambil cuti sebelum raya,lagi awal lah balik kampung.,ha-ha kereta dah service ke,,kalau belum service cepat-cepat pergi service,jangan last minit baru nak service kereta…kalau last minit  bengkel penuh,silap hari bulan dia suruh kita buat sendiri,kalau kita service awal bengkel pun tak bizi,kerja pon dia buat cantik,harga pon berpatutan,,kadang -kadang bila last minit ni silap haribulan sparepart pon tak de!!!..Alamatnye beraya la kita dan keluarga kita dengan warga asing kat kL ni…..kalau pegi bengkel surulah pomen tu check kondisi radiator,kipas,break,lampu,wiper ,signel dan bateri..kalau salah satu ni problem masalah nanti kat tengah jalan…..ok selamat berpuasa dan berterawih,,,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails